2011年2月25日 星期五

[風動草]入圍美國獨立音樂獎



小弟我所拍攝的陶笛阿志 - 風動草專輯,不小心入圍了美國獨立音樂獎最佳音樂專輯包裝設計,想不到第一次拍CD封面就入圍了(羞)。
請大家幫忙推一把,一起把[風動草]推成美國獨立音樂獎【人氣票選獎】吧。

投票方式:請到票選網站→1.Select Category選Design Nominees→2.Select Subcategory選Album packaging→此時會出現五的專輯,請給Keystone Designing Co. 五顆星,按RATE就可以了。拜託了大家!

票選網址 : The Independent Music Awards: Nominees

揪肝心ㄟ啦 !

標籤:

11 Comments:

Blogger SHUN-KUEI CHANG said...

讚+1

2011年2月25日 下午11:12:00  
Blogger Lazycat said...

讚+1

2011年2月26日 上午1:22:00  
Anonymous Real Gone said...

投一票
順便恭喜蛙大^^

2011年2月26日 上午5:22:00  
Blogger 宜錞 said...

+1票

蛙大您真行.....讚^連打

2011年2月27日 上午1:22:00  
Blogger 元昊 said...

投票
恭喜

2011年2月28日 上午11:20:00  
Anonymous 蛙迷 said...

讚*N
恭喜!真是與有榮焉啊!
投了!

2011年3月1日 下午7:47:00  
Blogger 小獅子 said...

投一票~~讚!!

2011年3月4日 上午8:52:00  
Blogger chew's said...

+1

2011年3月10日 下午11:02:00  
Anonymous gallon said...

投一票了!!

2011年3月20日 下午11:01:00  
Blogger Bug said...

+1票

2011年6月7日 下午3:17:00  
Blogger sping said...

Thus, if you have a tight oakley sunglasses cheap budget, it truly is far far better to shop at a North Face outlet than buying poor good quality cheap oakley sunglasses.
This way, you will never regret your oakley sunglasses discount and you are able to count that these apparels and discount oakley sunglasses will not let you down, whenever and wherever you happen to be. So go for North Face and By no means Stop Exploring!

2011年10月28日 下午3:33:00  

張貼留言

Links to this post:

建立連結

<< Home