2011年2月12日 星期六

好台誌 - for iPad



推薦大家一本做得很讚很用心的台灣數位雜誌 , 叫做[好台誌] ,
創刊號裡面有我的報導啊(羞) ~ 不好意思佔了很多版面 , 還有介紹音樂人吳金黛 ,
不過 , 只能在 iPad 上看 , 有 iPad 的朋友 , 記得下載來看看喔 ~ 反正是免費的啦 !

下載[好台誌]

標籤:

6 Comments:

Blogger 培恩 said...

哇喔! 有介紹蛙大當然要支持一下囉~

2011年2月12日 下午1:38:00  
Blogger yxy said...

有下載,真的讚!

2011年2月14日 下午1:52:00  
Blogger 明葳 said...

作者已經移除這則留言。

2011年2月14日 下午5:04:00  
Blogger 明葳 said...

不小心下載亂看,開始羨慕你的生活與勇氣。一張張動人美景的背後,藏有更深刻的意義。讓人重新檢視了自己生活,為美好的生活加油。

2011年2月14日 下午5:07:00  
Anonymous SKYSEA said...

ㄜ 我沒有IPAD

2011年2月15日 下午3:36:00  
Blogger sping said...

I compiled this handy list of 101 feel-good north face (complete list is below) that can be used in a the north face of different situations. Not every word is northface in every situation, but with practice, you can combine many of the northface into feel-good statements and north face jackets.Speaking good about yourself is important, even if you’re the only one listening. Start your day with the http://www.thenorthfaceis.net and follow it up with words that feel good to you.

2011年10月29日 上午9:11:00  

張貼留言

Links to this post:

建立連結

<< Home